Servicii Juridice

Cabinetul de avocatura Myra Cimpean, va ofera, cu promptitudine si seriozitate, o gama foarte variata de servicii juridice in Dreptul Civil, Dreptul Familiei, Dreptul Comercial, Dreptul Muncii, Dreptul Penal, Drept Imobiliar, Drept Administrativ si Asigurari. Va prezentam pe scurt o parte din activitatea cabinetului:

Dreptul Civil

Revendicari imobiliare, exproprieri, constatarea dreptului de proprietate, uzucapiune, actiuni posesorii, granituiri, servitute, uzufruct, iesiri din indiviziune, partaj, succesiuni, anulare certificate de mostenitor,despagubiri, revocari donatii, actiuni de evacuare, executari silite si contestatii la executare, recuperari creante, anulare contracte, actiuni in pretentii, constituire asociatii de proprietari, actiuni privind raspunderea civila contractuala. Consultanta, asistenta, reprezentare, redactare documente referitoare la: contracte de vanzare-cumparare, inchiriere, locatiune, imprumut, asigurare, donatie, intretinere, renta viagera.

Dreptul Comercial

Consultanta si asistenta juridica privind: constituirea, organizarea si functionarea asociatiilor profesionale si sociatatilor comerciale si modificarile acestora. Intocmirea, redactarea, negocierea, amendarea contractelor comerciale şi a altor acorduri comerciale. Asistenta si servicii juridice cu privire la fuziuni, achizitii, insolventa, reorganizare, recuperari creante, somatii de plata, aspecte concurentiale, contestatii la executarea silita, plangeri penale, litigii intre societatile comerciale sau intre actionari.

Dreptul Muncii

Asistenta juridica si reprezentarea angajatului in fata angajatorului si a instantelor. Asistenta si reprezentare cu privire la negocierea, incheierea, desfacerea contractului de munca. Negocieri si medieri, reancadrarea in munca, plata salariilor restante, disponibilizari, plata salarii compensatorii. Contestarea deciziei de pensionare, stabilirea si recalcularea pensiei, reprezentarea in fata Caselor de Pensii.

Dreptul Familiei

Divorturi si partaje, stabilire domiciliu minori, actiuni ce au ca obiect interesele minorilor, actiuni ce tin de adoptie, tutela, tagada paternitatii.

Dreptul Penal

Asistenta juridica, redactare plangeri/cereri si reprezentare a tuturor participantilor dintr-un proces penal, atat in faza de urmarire penala cat si in fata instantelor. SERVICIILE JURIDICE SUNT OFERITE SI IN PENITENCIARE!

Cabinetul ofera si o serie de servicii juridice ce tin de: domeniul contencios administrativ; de domeniul pietei imobiliare si al asigurarilor cu litigiile ce izvorasc din acestea.

Pentru detalii contactati-ne pe mail: office@avocat-mc.ro

Ne gasesti pe Facebook si pe Chat!

Servicii

Activitati avocatiale complexe:

Contacteaza-ne

CONSULTATIILE JURIDICE SE ACORDA NUMAI CU PROGRAMARE PREALABILA!

Adresa: Drumul Taberei nr 26, Bucuresti
Telefon:0723 537 992
E-mail: office@avocat-mc.ro